Batı Eğitim Batı OSGB

» Duyurular

Duyuru Detayı
Tarih 28.05.2014
Başlık ÖNEMLİ DUYURU 68... 21 ARALIK 2013 C GRUBU İŞ GÜVENLİĞİ SINAVINDA BİR SORU İPTAL EDİLDİ..
Kisa Açıklama 21.12.2013 tarihinde yapılan C sınıfı iş güvenliği uzmanlığı sınavında sorulan bir soru iptal edilmiştir.
Detay Ankara 10. İdare Mahkemesinin vermiş olduğu karar ile 21.12.2013 tarihinde yapılan C sınıfı iş güvenliği uzmanlığı sınavında sorulan sorulardan A kitapçığındaki 63 nolu soru ile buna karşılık gelen B kitapçığındaki 88 nolu soru iptal edilmiştir.

Milli Eğitim Bakanlığınca, iptal edilen soru adaylar lehine doğru kabul edilerek 100 puan üzerinden yeniden değerlendirme yapılmış, 70 ve üzeri puan alarak başarılı sayılanların listesi Genel Müdürlüğümüze bildirilmiştir.

Söz konusu sınava giren ve yeniden değerlendirme sonucu 70 ve üzeri puan alarak başarılı olanlar   https://app2.csgb.gov.tr/SinavSonuc/ linkine tıklayarak kendilerini sorgulayabileceklerdir.

Sorgulama sonucunda başarılı olduklarını gören ve  belge almaya hak kazanan adaylardan belgesini almak isteyenlerin, belge bedeli olarak Genel Müdürlüğümüz adına açılan Ziraat Bankası Kurumsal Tahsilat Hesabına 413.- TL yatırmaları gerekmektedir.

Belge bedelini yatıranların belgeleri İSG-KATİP sisteminde tanımlanarak aktif hale getirilecek olup belgelerin kişilere teslimi ile ilgili daha sonra duyuru yapılacaktır.